Engellilerden gönüllü askerlik başvurusu

/ Kaynak: DHA
Engellilerden gönüllü askerlik başvurusu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'nde, Umuda Engel Yok Derneği üyesi engelliler, gönüllü askerlik başvurusunda bulunarak terörü protesto etti.

Sabah saatlerinde Akçakale Belediyesi önünde toplanan dernek üyesi engelliler, toplu halde Askerlik Şubesi'ne giderek gönüllü olarak askere alınmak istediklerine dair dilekçe verdi. Sık sık 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' ve 'Vatan sana canım feda' sloganları atan engelliler adına konuşan Umuda Engel Yok Derneği Başkanı Ahmet Efe Akdoğan, "Bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar bilsin ki kardeşliğimize ve birliğimize el uzattırmayacağız. Bu doğrultuda ne gerekiyorsa yaparız ve engellilerimize rağmen gider vatan için seve seve can veririz. Bu ülkede etnik ve mezhep farklılıklarından çatışma çıkarmaya çalışanlar hüsrana uğrayacak" dedi.


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...