Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muş'ta bombalı tuzak

Muş'ta bombalı tuzak

GÜNDEM Haberleri

Muş'ta, askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 12 asker yaralandı.

Olay, il merkezine bağlı Suluca köyünün girişinde meydana geldi. PKK üyeleri tarafından daha önce menfeze yerleştirilen patlayıcı, Kirpi adı verilen askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı. Patlamada biri ağır 12 asker yaralandı. Yaralılar, Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı askerleri ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, askerlerin şu anda hayati tehlikelerinin olmadığını söyledi. Vali Yavuz, “Bu olaylar bizim moralimizi asla bozmaz. Birliğimize ve bütünlüğümüze sıkılan ve atılan bombaların her birini yok edecek güçteyiz” şeklinde konuştu. 
9 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Bu arada Siirt'in Eruh ve Pervari ilçelerinde güvenlik güçleriyle çatışmaya giren toplam 9 terörist etkisiz hale getirildi.
Muş'ta bombalı tuzak

Hakkari'de 2, Mardin'de 3 polis
Hain pusuda 5 polis şehit

Hakkari-Van karayolunun 30. kilometresinde teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcı, dün akşam saatlerinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Hain saldırıda, araçta bulunan polis memurlarından Mehmet Tugal ile Serkan Çölkesen şehit oldu, 2'si de yaralandı. Patlamada cezaevine sevk edilen A.K. isimli mahkum da öldü. 

Gece yarısı bir acı haber de Mardin'in Nusaybin ilçesinden geldi. Demiryolu civarında, teröristler tarafından yola döşenen bomba, zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Patlamada yaralanan Çevik Kuvvet'te görevli oldukları öğrenilen biri komiser 3 polis, hastanede şehit oldu.








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...