Adıyaman Valiliği'nde bomba paniği

Adıyaman Valiliği'nde bomba paniği

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman Valiliği Bahçe duvarının üzerine bırakılan plastik duba sabitleyicisi polisi kırmızı alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Adıyaman Valiliği bahçe duvarı üzerinde plastik bir şeyin olduğunu fark eden vatandaşlar merak edip gördükleri plastik duba sabitleyicisinin yanına yaklaştı. Plastik duba sabitleyicisinin yanında bulunan beton demir çubuğu da gören vatandaşlar anten sanınca durumu polis ekiplerine bildirdi.
Adeta kırmızı alarma geçen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı giydiği özel kıyafetler ve yanında götürdüğü sinyal kesiciyle bomba sanılan plastik duba sabitleyicisine yaklaştı. 
Dikkatli bir şekilde ilerleyen bomba imha uzmanı ihbar edilen şeyin bomba olmadığını plastik duba sabitleyicisi olduğunun farkına varınca herkes rahat bir nefes aldı. Yapılan inceleme ve çalışmaların ardından polis ekipleri normale döndü.


Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...