Hainlerin yuvaları yerle bir

Hainlerin yuvaları yerle bir

GÜNDEM Haberleri

F-16'lar yine PKK kamplarını vurdu,

F-16'lar yine PKK kamplarını vurdu, 100'e yakın terörist öldürüldü.
Karayılan'ın çaresizliği telsiz konuşmalarına yansıdı: Halk desteği yok, artık Kandil'de barınamıyoruz!
Son iki aydır Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonlarıyla 1100 militanını kaybeden PKK, iki yeni darbe daha aldı. Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin'de bulunan PKK hedeflerine düzenlenen hava harekâtında, terör örgütünün kullandığı mağara, özel korunaklı barınma alanları, lojistik ve mühimmat depoları tam isabetle vuruldu. İlk tespitlere göre en az 55-60 terörist etkisiz hale getirildi. Çok sayıdaki ölü ve yaralıları nakletmek isterken, Irak Sınır Muhafızları tarafından geçmelerine izin verilmeyen PKK'lılar, ölülerini taşıyamadan toplu mezarlara gömerek kaçtı.
Bölge halkı, “TSK hepinizi öldürecek, köyünüzü terk edin” diye propaganda yapan teröristlere, “TSK'nın yaptığı hava bombardımanında şimdiye kadar zarar görmediklerini” belirterek tepki gösterdi. Bölge halkı, PKK'nın zayiatı anlatmak için “PKK'nın livasını (alayını) hallettiler, şimdiye kadar böyle paniklediklerini görmedik, PKK'lılar bu bölgede kolay kolay iflah olmaz artık” ifadelerini kullandığı belirtildi.
Bir ikinci operasyonun adresi ise Tunceli'nin Ovacık ve Otlubahçe bölgeleriydi. Şehit polis Aydın Nazillioğlu'nun adı verilen operasyonda 30-35 kişilik terörist grubu etkisiz hale getirildi. Arazi taramasında ise 10 ayrı sığınak ile 4 ton patlayıcı ele geçirildi. 
Bu arada, telsiz konuşmalarında PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın “Verdiğimiz zayiatlar artık tahammül sınırlarını aştı, halk desteği yok denecek seviyelere indi” sözleri dikkat çekti. PKK'nın ağır kayıplar verdiği belirtilen mesajda, şu ifadeler yer aldı: “Bölgedeki beceriksizler yüzünden bu duruma gelindi. Bunlar gereken cezayı alacak. YDG-H unsurlarımız da hezimete uğradı. Bundan sonra YDG-H unsurlarını PKK ile bağlantılı olarak tanımlamayacaksınız. 'YDG-H kendine has bir yapılanmadır, YDG-H PKK'dır söylemi yanlıştır' diyecek, içerisinde dağ kadrolarının bulunmadığını özellikle basın yoluyla paylaşacaksınız. Artık Kandil'de barınamıyoruz, 600-700 kişiyle durumu idare ediyoruz. Lojistik ve mühimmatımız yok denecek seviyede. İçimizde hainler de var ki bugüne kadar tespit edilemeyen çok korunaklı depolarımız, cephaneliklerimiz TC. uçakları tarafından imha edildi. Çok sayıda kayıp verdik. Suriye'deki güçleri geri çağırmak zorundayız. Türkiye kırsalında da yetişmiş savaşçılarımız yok. Tunceli'de ağır kayıp verdik, telafimiz zor.”


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...