PKK saldırdıkça güvenlik güçleri karşısında kayıp veriyor

PKK saldırdıkça güvenlik güçleri karşısında kayıp veriyor

GÜNDEM Haberleri

Bomba ve otomatik silahlarla saldıran PKK'lılar, kendi sonlarını hazırlıyor. Dün de pusu kurmaya çalışan teröristler büyük kayıplar verdi

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkâri Dağlıca'da icra edilen hava harekâtı sonucunda bölücü terör örgütünün mühimmat ve akaryakıt deposu olduğu belirlenen hedeflerin imha edildiğini ve 5 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bitlis'te de kamyonet gasp etmeye çalışan bir terörist güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta ise vatandaşların ihbarı üzerine iki terörist yakalandı. Örgütten kaçan iki terörist, Şanlıurfa ve Mardin'de güvenlik güçlerine teslim oldu. Şanlıurfa Akçakale'de de sınırı yasa dışı yollardan geçmeye çalışırken yakalanan motosikletli bir şahıs, çok sayıda silah ve mühimmatla yakalandı. Bu arada 1 PKK'lı teröristin öldürüldüğü ve 3'nün yaralandığı operasyon sonrası Kağızman-Karakurt-Erzurum kara yolu yeniden trafiğe açıldı. Hakkâri Yüksekova'da teröristler tarafından önceden menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcı, gece zırhlı polis aracının geçişinden sonra patlatıldı. Bombanın birkaç saniye geç patlatılması muhtemel bir faciayı önledi.  Mardin'in Nusaybin ilçesinde de teröristlerce eski hastane köprüsünün ayaklarına bırakılan bombanın patlatılması sonucu büyük hasar oluştu. Şırnak'ın Silopi ilçesinde, teröristler tarafından bir harabenin yanında infilak ettirilen bomba neticesinde çevredeki birçok ev ve iş yerinde hasar oluştu. Evi zarar gören vatandaşlardan Mehmet Emin Acar, “Artık yeter” dedi. Güvenlik güçleri, teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı. 

BÜYÜK TUZAK UCUZ ATLATILDI 
Nusaybin ilçesinde teröristler, karayolunda menfeze yerleştirdiği patlayıcıyı infilak ettirdi, olayda can kaybı ve yaralanan olmadı. Patlamanın şiddetiyle yolda 10 metre genişliğinde çukur oluştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...