Başbakan Davutoğlu, 2 HDP'li bakanın istifasını kabul etti

Başbakan Davutoğlu, 2 HDP'li bakanın istifasını kabul etti

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan, görevinden istifa eden Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan ve AB Bakanı Ali Haydar Konca hakkında ilk açıklama!

Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinde yer alan AB Bakanı ve Başmüzakereci Ali Haydar Konca ile Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan'ın istifalarını kabul etti.  Başbakanlık'tan 2 HDP'li Bakanın istifa etmesine ilişkin yapılan açıklamada, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ali Haydar Konca ve Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Bakanlar Kurulu toplantısı sırasında istifalarını sunduğu belirtildi.
'EN KISA SÜREDE GÖREVLENDİRME YAPILACAKTIR'
Açıklamada, "Sayın Başbakan anayasal zorunluluk gereği, oluşturulan seçim hükümetinde yer almaları sebebiyle teşekkür etti, hükümete katılmak kadar ayrılmanın da kendi kararları olduğunu söyledi. En kısa süre görevlendirme yapılacaktır" denildi. 
Başbakan Davutoğlu, 2 HDP'li bakanın istifasını kabul etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...