Hakurk'taki PKK sığınak ve mevzileri yerle bir edildi

Hakurk'taki PKK sığınak ve mevzileri yerle bir edildi

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı Hakurk bölgesinde teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzileri ve sığınakların hava harekâtıyla imha edildiğini açıkladı

Genelkurmay Başkanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzileri ve sığınakların hava harekâtı ile imha edildiğini açıkladı. Şırnak Uludere'de el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan maddeler, bir adet 12 kilogramlık tüp, gübre, kablo, pil ve muhtelif malzemeler ele geçirildi. Van Başkale'de ise, teröristlerce tuzaklanmış bir el yapımı patlayıcının imha edildiği kaydedildi. Bingöl-Elazığ karayolunu kesen teröristlere müdahale etmek isteyen güvenlik kuvvetlerine roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polis ile 1 vatandaş hafif yaralanırken, çıkan çatışmada 1 terörist ölü, 2'si de yaralı ele geçirildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...