Kurban kesip dağıtın baba

Kurban kesip dağıtın baba

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'taki hain saldırıda can veren Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar'ın talebi yerine geldi ama o göremedi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar ile Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt'un şehadet haberi ailelerini yıktı. Bayram günü aldıkları haberle sarsılan şehit yakınları, sinir krizleri geçirdi. Adana'nın İslam Mahallesi'nde oturan Ali Çakar'ın babası Bayram ile annesi Kadem'e sağlık ekipleri müdahale etti. 4 evladı olduğunu belirten baba Çakar, “Bir Ali'm gitti, gerekirse bir Ali daha yetiştiririm. En son bayramın ilk günü konuşmuştuk. Bayramlaştık. 'Baba, biraz uyuyup nöbete gideceğim' dedi. Ben de 'Oğlum kendinize dikkat edin, Allah'a emanet olun' dedikten sonra telefonu kapattı. Daha önce bana, 'Benim adıma kurban al, kes ve dağıt' demişti. Kurbanını kestik ama dağıtmak nasip olmadı” şeklinde konuştu. Şehidin Facebook'taki bir paylaşımı ise, dikkat çekti: “Hava sıcak diye söylenip durmayın. 40 derece güneşin altında arazide terörist peşindeki asker ne yapsın?..”
BİR KARDEŞİ DE ASKERDE
Uzman çavuş Mehmet Ali Bozkurt'un Adıyaman'daki baba ocağında da hüzün hakimdi. 5'i erkek 9 çocuklu Bozkurt ailesinden baba Hacı Bozkurt'a acı haberi Kaymakam Ahmet Gazi Kaya ve diğer yetkililer verdi. Fenalaşan aile fertleri, hazır bekletilen ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şehit Bozkurt'un 2 yıldan beri uzman çavuş olarak görev yaptığı ve bir kardeşinin de askerde olduğu öğrenildi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...