AK Parti'den saldırganlar hakkında açıklama

AK Parti'den saldırganlar hakkında açıklama

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a saldırı ilgili önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'un darbettikleri iddiasıyla yakalanan saldırganlardan 3'ünün AK Parti üyesi olduklarının tespit edildiğini ve yapılan incelemenin ardından, bu kişilerin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildiğini bildirdi.

Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan saldırı sonrasında, saldırganlardan 3'ünün AK Parti üyesi olduğuna dair haberleri dikkatle incelediklerini duyurdu.

Saldırganlardan 3'ünün parti üyelik kayıtları olduğunu tespit ettiklerini ve kişilerin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildiğini belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Bu zihniyetin partimizde yeri yoktur. Partimizin mahkum ettiği bir zihniyete sahip olanlar, bırakın üyeliği, AK Parti'nin yakınından bile geçemezler. Şiddete başvuran bu şahısların ihracı hızla gerçekleşecektir. Bunların AK Parti ile organik bağı olamaz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...