10 binler uğurladı

10 binler uğurladı

GÜNDEM Haberleri

Osmaniye'nin Amanos Dağları'nda şehit düşen Uzman Çavuş Ufku Demirel, Tokat'ın Turhal ilçesinde onbinlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

25 yaşındaki şehidin babası Cemal, annesi Leyla ve abisi Ufuk Demirel, ayakta durmakta zorlandı. Cenaze merasimine Tokat mitingini iptal eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katıldı. Alevi Dedesi Ali Gürel'in dua etmesinden sonra İl Müftüsü Ahmet Erdem tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Demirel'in naaşı, okunan duaların ardından Ayranpınar köyünde dedesinin mezarının yanına defnedildi. Öte yandan; Van'ın Gürpınar ilçesinde 'dur' ihtarına uymayaan kaçakçılar, 27 yaşındaki polis memuru Yaşar Uysal'ı şehit etti. Evli, 1 çocuk babası Uysal'ın cenazesi, memleketi Çorum'da toprağa verildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...