Efkan Ala: Biz kardeşlikten besleniyoruz

Efkan Ala: Biz kardeşlikten besleniyoruz

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da konuşan eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Bursa milletvekili adayı Efkan Ala terör konusuna değindi.

Ala, "Bu memleket, kardeştir, 78 milyonun kardeşliğiyle yolumuza devam edeceğiz. Etnik kökenden, etnik ayrımcılıktan beslenenler olabilir. Biz kardeşlikten besleniyoruz" dedi.

Seçim bölgesi Bursa'da, Çınarönü Mahallesi'nde, Merkez Yıldırım Belediyesi tarafından yapılan Çınaraltı Parkı'nın açılış törenine katılan Efkan Ala, yaşanan terör olayları ile ilgili, “Bazıları 'Terör devam etsin ki bizim varlığımız devam etsin' diyebilir. Biz terörü de bitireceğiz. Bu memleket, kardeştir, 78 milyonun kardeşliğiyle yolumuza devam edeceğiz. Etnik kökenden, etnik ayrımcılıktan beslenenler olabilir. Biz kardeşlikten besleniyoruz. Onun için 78 milyonun kardeşliğini daha da derinleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Parti olarak birçok alanda hizmet verdiklerini söyleyen Efkan Ala, "Biz kendimizle yarışıyoruz. Bu terörü bizim önümüze koyanlar da bilsinler ki bunu da çözeceğiz. Bir sorunu çözmenin bütün yönleri, yolları vardır. Biz, diyalogdan, konuşarak sorun çözmekten hiçbir zaman kendimizi alıkoymayız. Biz dilden, sözden anlayanlarla konuşuruz ama sözden anlamayanlara da hak ettikleri dilden cevabı veririz. Onun için konuşmayı bilmeyenler, ancak bağırırlar. Bağırsınlar, onlar da yalanlarıyla dolanlarıyla başbaşa kalırlar” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Bakan Ala, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile parkın açılış kurdelesini kesti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...