TSK açıkladı, Dağlıca'da 1 asker daha şehit oldu!

/ Kaynak: İHA
TSK açıkladı, Dağlıca'da 1 asker daha şehit oldu!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay'dan pazar sabahı çok acı bir açıklama geldi, Dağlıca'da 1 askerimiz daha şehit oldu...

Genelkurmay Başkanlığı sitesinden yapılan açıklamaya göre dün Hakkari Dağlıca bölgesinde yürütülen operasyonda  ağır yaralanan bir askerimizin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığnı açıkladı. Dağlıca'daki operasyonda 3 asker şehit düşmüş 6 askerimizi de yaralanmıştı. Bu açıklamaya göre şehit olan asker sayısı 4'e yükseldi.
TSK'dan yapılan açıklama şöyle:
17 Ekim 2015 tarihinde, Dağlıca bölgesi ve civarında yürütülmekte olan operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında ağır yaralanan kahraman silah arkadaşımız da yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Diğer beş kahraman silah arkadaşımızın tedavileri devam etmektedir.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...