PKK'lı yöneticilerin mağaraları bile lüks

PKK'lı yöneticilerin mağaraları bile lüks

GÜNDEM Haberleri

TSK, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yürüttüğü operasyonlarda, PKK tarafından kullanıldığı belirlenen dört mağarada bulunan eşyalar şaşırttı.

Güvenlik güçleri, sözde lider kadrosunun kullandığı tahmin edilen 6 odalı bir mağarada, uydu kanallı büyük ekran LCD televizyon, espresso makinesi, mikrodalga fırın, komple ocak ve mikser gibi lüks eşyalar buldu. Mağaradaki 6 odanın tamamının zemininin halıfleksle kaplı olması da dikkat çekti. Diğer üç mağarada da oda sistemi bulunduğu ancak bu mağaraların kokudan ve pislikten içeri girilmez durumda olduğu belirtildi. Daha önce de Hakkari Dağlıca'da aynı tipte mağaralar bulunmuş, bazıları mükemmel seviyede dizayn edilen bu mağaraların da lider kadroya ait olduğu belirlenmişti. Diğer teröristlerin kaldığı mağaraların ise yine aynı şekilde, pislik içerisinde olduğu gözlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...