Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankaralı Namık hayatını kaybetti

Ankaralı Namık hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Ankaralı Namık adıyla bilinen Namık Orlu hayatını kaybetti. Ankaralı Namık oturduğu apartmanın 7. katından düştü. Tüm detaylar haberimizde..

"Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu, evinin balkonundan düşmesi sonucu hayatını kaybetti. 39 yaşındaki Uğurlu, Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü.  Olay yerine çağrılan ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Uğurlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi.

Ankaralı Namık'ın hayatını kaybetmesi sosyal medyada olay oldu. Uğurlu'nun hastaneye gelen yakınları ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

Olay akşam saatlerinde Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. "Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Uğurlu bu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten 7. Kattan yere düştü. Ağır yaralanan Uğurlu, ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ünlü sanatçı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın kaza mı ya da intihar mı olduğu araştırılıyor.

TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ
 
Ankaralı Namık geçtiğimiz ay eşi Nebahat Uğurlu ile Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Eşi Nebahat Uğurlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Ankaralı Namık omurgasında oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alınarak sağlığına kavuşmuştu.

Ankaralı Namık hayatını kaybetti

Ankaralı Namık Kimdir?

Ankaralı Namık, 6 yaşında eline aldığı sazı ile önceleri Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakaplarıyla tanınmaya başlayan, ancak asıl şöhreti Ankaralı Namık adıyla kazanan, gerçek adı Namık Uğurlu olan sanatçıdır. Ankaranın şimşir kaşıklarla müzikleri yapılan havalarına, esprili sözleri de ekleyerek,müziğin ülkenin her tarafına yayılmasında büyük katkısı olmuştur.
 
İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine karşın mesleğini icra etmeyip müziğe yönelen Ankaralı Namık, ilk albümlerini kendi el arabasında satmaya çalışmış. Azmin, kararlılığın, kendine güvenin temeli olan bu davranışı ile şu an albümleri milyonlar satıyor.

300 bin albüm satınca süper star, iki klip çekince mega star olunan müzik dünyasında, albümleri 700-800 bin satan Ankaralı Namık, televizyon ekranlarından uzak durmasını, müziğine olan bağlılığından alıyor olsa gerek. Yüzünü eskitmeyip, sadece albümleri ile anılmayı seçmesi, kalıcılığını koruyor. 80 ve 90'larda TRT ekranlarında yasaklı olmalarına karşın en çok satan isimlerin başarısının ardın da belki bu etken vardı.
 
Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı'nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...