Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar

/ Kaynak: İHA
Şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tokat'ta, "Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında 12 şehit çocuğuna dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın, "Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında Tokat'ta şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye edildi. Tokat Valiliği'nde düzenlenen programda konuşma yapan Vali Cevdet Can, “Biz büyük bir aileyiz diyoruz. Şuan büyük ailenin birer ferdi olarak beraberiz. Aile olmanın en önemli unsurlarından bir tanesi her zaman bir vücut gibi olabilmektir. Bunu gerçekleştirebilmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın eşlerinin himayesinde başlatılan bu proje hakikaten isim olarak 'Türkiye'nin en büyük ailesi olarak' başlamış bir projedir. Bundan sonra değişik projeler mutlaka olacaktır” dedi.
Vali Can, şehit ailelerinin herhangi bir sıkıntısı olduğuna çekinmeden kendilerine başvurabileceklerini ifade ederek, “Bizleri kendinizden farklı görmeyin. Sizler kalbimizin en müstesna yerindesiniz. Dolayısı ile sizleri biz orada görmek isteriz. Allah sizlere, evlatlarınıza güzel ömür, gelecek nasip etsin. Allah hepinizin yüzünü güldürsün” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından 12 şehit çocuğuna dizüstü bilgisayar hediye edildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...