Emir, Karayılan'dan: Kendinizi patlatın!

Emir, Karayılan'dan: Kendinizi patlatın!

GÜNDEM Haberleri

PKK'nın, Hakkari Yüksekova'daki Doski Vadisi olarak bilinen İkiyaka Dağları'nda 9 stratejik noktası daha güvenlik kuvvetlerince ele geçirildi.

Buket Güven ANKARA
TSK'nın başarılı operasyonları sonrası 2 binin üzerinde kayıp veren PKK'nın, Hakkari Yüksekova'daki Doski Vadisi olarak bilinen İkiyaka Dağları'nda 9 stratejik noktası daha güvenlik kuvvetlerince ele geçirildi. Operasyonlarla İkiyaka Dağları'nın “PKK mezarlığı” haline getirilmesinin ardından PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ı korku saldı. Bölgenin düşeceğini anlayan Karayılan'ın alelacele ZAP bölgesine gelerek bölgedeki son terörist kalıntılarına telsizden, “Asker çok kararlı, onlarla temastan kaçının, mümkünse uzaktan ateşle temas kurun veya olmadı intiharı da göze alın ve el bombalarıyla üzerlerine gidin. Orayı da kaybedersek Türkiye'deki sonumuz olur. Buradayım, yanınızdayım, ölümü göze alarak geldim” dedi. Karayılan'ın PKK'lı teröristlere “Yanınızdayım” derken aslında ZAP kampından konuştuğu ve her an kaçmak için bütün sistemin kendisi için hazır beklediği öğrenildi. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmatın yanı sıra erzak da ele geçirildi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...