HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

MİT emniyeti uyardı!

Kaynak:
MİT emniyeti uyardı!
Mit, Emniyet, Haber

GÜNDEM Haberleri  / 

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), geçen hafta Emniyet Genel Müdürlüğü'ne uyarı yazısı gönderdiği öğrenildi.

Uyarı yazısında, geçen hafta sınırdan giren canlı bombaların mitinglerde eylem yapabileceği belirtildi. MİT'in yazısı sonrası mitinglerde güvenlik önlemleri artırılırken, polisteki tüm izinler kaldırıldı. Miting güvenliğinden sorumlu şube müdürlüklerine diğer birimlerden takviye yapıldı.
Öte yandan Ankara Garı'nda 100 kişinin ölümü sonrası, uzun süredir IŞİD'e katılan çocuklarından haber alamadıkları için “canlı bomba” olmalarından şüphelenen aileler, emniyete başvurmaya başladı. Emniyet, gelen ihbarlar doğrultusunda, daha önce 21 kişi olarak açıklanan canlı bomba listesini yeniledi. İhbar edilen kişilerin IŞİD ile bağlantıları araştırılırken, gerektiğinde analizlerde kullanmak üzere ailelerden de DNA örneği alındı.
Geçen hafta Gaziantep'ten Türkiye'ye girdiği bildirilen 1'i yabancı 4 canlı bombayla ilgili araştırmalar ise sürüyor. Emniyet, teröristleri sınırdan kaçak yollarla geçiren IŞİD'in Türkiye'deki organizatörlerinin peşine düştü. 4 canlı bombanın Ankara'daki saldırıyı düzenleyenlerle bir bağlantısı tespit edilemedi.
Kaynak : Habertürk

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...