Hedef seçim mitingleriydi

Hedef seçim mitingleriydi

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da pazartesi günü IŞİD'e ait evlere baskın düzenleyen ve 7'si ölü 19 IŞİD mensubunu ele geçiren polis üç kişiyi daha yakaladı.

 İkisi kadın üç şüpheli gözaltına alınırken öldürülenlerden birinin Suriye'de 'IŞİD Kadısı', bir diğerinin de komutan düzeyinde olduğu belirlendi. 7 teröristin de “canlı bomba” olduğu ihtimali üzerinde durulurken ele geçirilen IŞİD mensuplarının Ankara'daki gibi mitingleri hedefledikleri kaydedildi Operasyon yapılan evlerde kalırken sakalsız dolaşan ve kendilerine öğrenci görünümü veren IŞİD mensuplarının taşıdıkları kitapların içini oyup silahları zulaladıkları tespit edildi. Operasyonda yapılan arama neticesinde iki kalaşnikof marka silah, 8 tabanca, 1 av tüfeği, 17 sağlam fünye, 200 kilo amonyum nitrat, 4 el bombası gövdesi, canlı bombalı eylemlerde kullanılmak üzere yelekler, kemer ve bomba yapılında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Öte yandan operasyon sırasında iki polisin bilinenin aksine bubi tuzağından kaynaklı değil, hücre evinde bulunan bir canlı bombanın kendini patlatması üzerine şehit olduğunu açıkladı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...