Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şahin: Yüzde 65 bunu istiyor

Şahin: Yüzde 65 bunu istiyor

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 1 Kasım'da sandıktan tek başına iktidar olarak çıkmak istediklerini söyledi.

Mehmet Ali Şahin, partisinin İl Başkanlığı'nca düzenlenen "Ak Yürüyüş" etkinliğine katıldı. Aydınlıkevler Mahallesi'nde başlayıp Fevzi Çakmak Mahallesi'nde sona eren yürüyüşün ardından partililere seslenen Şahin, diğer siyasi partilerin çıkıp AK Parti gibi, "Biz tek başına iktidar istiyoruz" diyemediğini söyledi.


Şahin, şöyle dedi:


"Ama hiçbiri diyemiyor. Ne CHP diyebiliyor, ne MHP diyebiliyor. Hatta terör örgütü cenazelerine katılmayan milletvekillerini cezalandıracağını iddia eden HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş diyor ki, ' En iyi yönetim koalisyon hükümetleridir. Koalisyoncu olduk. Çünkü tek başına iktidara gelme umudu falanda yok. Acaba bir koalisyonda bir şey kapar mıyız? Türkiye'nin 1 Kasım'dan sonra yeni maceralara tahammülü yok. Koalisyoncuların hayalleri değil, Türkiye'nin, Türk insanının hayallerinin gerçekleşmeye ihtiyacı var. Anket yapmış bir firma. Halka 'koalisyon hükümeti mi istersiniz, tek başına iktidar mı?' diye sormuşlar. Yüzde 65 'biz tek başına iktidar istiyoruz' demiş. Akıl için yol bir. İnşallah pazar günü akşamı Türkiye yeniden demokratik istikrarı yakalayacak. 7 Haziran'dan sonra siyasi belirsizlik sonucu ekonomide meydana gelen o sıkıntılar siyasi istikrarla birlikte birbir atlatacak. Ekonomik istikrarla siyasi istikrar birlikte hedefe doğru birlikte hedefe doğru yürüyecekler. Bunu sizler sağlayabilirsiniz. Bu konuda Türkiye'nin beklentisini halkımız sandıkta ortaya koyacaktır, buna inanıyorum. O nedenle şimdiden hepinize pazar günü vereceğiniz oylar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...