TBMM'ye ilk adımını atan Çankırı Milletvekili oldu

TBMM'ye ilk adımını atan Çankırı Milletvekili oldu

GÜNDEM Haberleri

1 Kasım'da seçilmeyi başaran siyasetçilerden meclise ilk gelen AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu oldu.

Raşit Aydoğan ANKARA 
Akbaşoğlu, milletvekili kayıt masasına gelişinde kırmızı gülle karşılandı. Genel kurulda yapılacak oylamalarda oy kullanabilmesi için parmak izi alınan Akbaşoğlu daha sonra milletvekili rozetini taktı. 26'ncı dönemde Çankırı'yı genel kurulda temsil edecek olan Ak Partili vekil, yanında getirdiği “tuz sabunu” ve “yaren lokumunu” gazetecilere dağıttı. Akbaşoğlu, “Ben, 1 Kasım seçimlerinin milletimize, ülkemize hem de insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle tekrar Türkiye'mize, dünyamıza inşallah en hayırlı hizmetleri yapmak hususunda milletimizi mahcup etmeyeceğimizi söylemek istiyorum. Türkiye'nin öncülüğünde yeni, adil ve merhametli dünyanın kurulmasının adıdır aynı zamanda 1 Kasım seçimleri” değerlendirmesinde bulundu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...