Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genelkurmay, Hakkari şehidinin adını açıkladı

/ Kaynak: AA
Genelkurmay, Hakkari şehidinin adını açıkladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay, Hakkari'de PKK'lılarca askeri konvoya düzenlenen saldırıda şehit olan personelin İstihkam Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, şehit Astsubay Üst Çavuş Ertan için başsağlığı mesajı yayımladı. Genelkurmay Başkanlığından, Hakkari'de bölücü terör örgütü üyelerince askeri konvoya düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan personelin İstihkam Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan olduğu bildirildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, şehit Astsubay Üstçavuş Ertan için yayımladığı başsağlığı mesajında, "Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Silah arkadaşımız 10 Kasım 2015 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verdi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...