Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5 ayda çok şey yaşadılar

5 ayda çok şey yaşadılar

GÜNDEM Haberleri

7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri nedeniyle kabinede İçişleri, Adalet ve Ulaştırma Bakanı olarak görev yapan bağımsız bakanlar görevlerini devredecekler.

Ebru Karatosun ANKARA
7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri nedeniyle kabinede İçişleri, Adalet ve Ulaştırma Bakanı olarak görev yapan bağımsız bakanlar Kenan İpek, Sebahattin Öztürk, Feridun Bilgin, Selami Altınok 64'ncü hükümetin kurulması ile birlikte görevlerini devredecekler. Söz konusu isimlerden bazılarının görevde kalma süresi 8 ayı aşarak birçok seçilmiş bakanı geride bırakırken önemli olaylara tanıklık ettiler. Adalet Bakanı Kenan İpek, Suruç ve Ankara'daki patlamaya, Fethullah Gülen ve kaçak savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç'in kırmızı bülten talepleri için mesai harcadı. Efkan Ala'nın yerine 7 Haziran öncesi İçişleri Bakanı olan Sebahattin Öztürk Suruç'taki canlı bomba olayına, Selamı Altınok da Ankara'da ki canlı bomba katliamında yoğun çalışmalar yaptı. Güneydoğu'da birçok ilçede gerçekleştirilen başarılı terör operasyonları da Altınok'un görevi sırasında gerçekleştirildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin zamanında ise Türksat 4B fırlatıldı ve 4.5G ihalesi gerçekleştirdi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...