Desteğe gittiler şehit oldular

Desteğe gittiler şehit oldular

GÜNDEM Haberleri

Dün yine yüreğimiz yandı, PKK'lı bölücülerin hain saldırıları art arda geldi. Van ve Diyarbakır'daki saldırılarda 3 Mehmetçik şehit oldu.

Van'ın Erciş İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada Astsubay Başçavuş Ahmet Çelik şehit oldu 3 silah arkadaşı ise yaralandı. Şehidin acılı haberi ardından Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki baba ocağında çığlıklar yükseldi. Anne Nuriye ve baba Hasan Çelik ayakta durmakta güçlük çekti. Baba Çelik, “Oğlum vatan için, millet için şehit oldu” dedi. Şehit Çelik'in cenazesi, bugün kılınacak cenaze merasiminin ardından memleketi Burhaniye'de defnedilecek. 
Diğer acı haber ise Diyarbakır'dan geldi. Lice ilçesindeki operasyonlara İstanbul'dan takviye olarak gönderilen timin arazide yaptığı arama-tarama çalışması sırasında teröristler tarafından yola daha önceden tuzaklanan bomba patlatıldı. Patlamada uzman çavuşlar Selim Vural ile İbrahim Bağcı şehit düştü. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda asker takviye edildi. Bölgeye gönderilen helikopterlerle kaçan teröristlerin yakalanması için havadan operasyon başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...