Mardin Valiliği'nden Nusaybin açıklaması

Mardin Valiliği'nden Nusaybin açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Mardin Valiliği, Nusaybin’de 10 teröristin öldürüldüğünü, 44 adet barikat ve hendeğin kapatıldığını, 12 adet bombalı tuzağın imha edildiğini açıkladı.

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinde 13 Kasım'da saat 21.00'den itibaren uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklama yaptı. Şuana kadar 10 teröristin öldürüldüğü, 3 teröristin de yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, 2 bölücü terör örgütü mensubunun da yaralı olarak ele geçirildiği kaydedildi. Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği günden beri 2 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 15 vatandaşın da yaralandığı belirtilen açıklamada, “Hayatını kaybeden HASAN Dal, göğsüne isabet eden şarapnel parçaları nedeni ile kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmiştir. Şahsın yapılan ilk ölü muayene inceleme raporunda; vücudunda patlama nedeniyle doku kayıplarının meydana geldiği tespit edilmiştir” denildi.
 
Şuana kadar 44 adet barikat ve hendeğin kapatıldığı bilgisinin verildiği açıklamada, “Barikat olarak kullanılan 3 TIR ile 1 adet kamyon kaldırılmış, 12 adet tuzaklama bomba düzeneği imha edilmiş ve BTÖ mensuplarınca güvenlik güçlerine yönelik 8 adet tuzaklama bomba ile saldırı düzenlenmiştir. Bölücü terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucu elektrik iletim hatlarında ağır hasarlar meydana gelmiş, bu hasarlarla ilgili onarım çalışmaları titizlikle devam etmektedir” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...