Akın İpek malikanesinde kiracı olacak!

Düzenleyen:
Akın İpek malikanesinde kiracı olacak!

GÜNDEM Haberleri

Akın İpek’in Fethullah Gülen için yaptırdığı iddia edilen malikâne, kayyum tarafından inceleniyor.

Ebru Karatosun ANKARA - Koza-İpek Holding’e yönelik soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Firari Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek ve ailesinin holdingine kayyum atanmıştı. Heyet, şirket üzerine kayıtlı tüm taşınmazları tespit etti. Aile fertlerinin kullanımında bulunan yine şirketlere ait kayıtlı araçlarla kredi kartları da belirlendi. Kredi kartları, iptal edildi. Ankara İncek’te 14 bin metrekarelik alana inşa edilen malikânenin durumu ise henüz net değil. Binanın Akın İpek tarafından Fethullah Gülen için yapıldığı iddia edilmişti. Şayet malikanenin şirkete ait olduğu kesinleşirse İpek ailesinden kira talep edilecek. 
Akın İpek malikanesinde kiracı olacak!
SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 Ankara 5’nci Sulh Ceza Hakimliği, Koza-İpek Holding ve 22 şirketine kayyum atanmasına karar vermişti.  İtiraz üzerine bu şirketlerden 4’üne kayyum atanması kararı kaldırılmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Akın İpek hakkında, “Fetullahçı Terör Örgütü”ne finansman sağladığı iddiasıyla yürütülen soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...