HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kayyumdan mahkemeye maaş başvurusu

Kaynak: AA
Kayyumdan mahkemeye maaş başvurusu
Kayyum, Maaş, Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe atanan 7 kayyum, maaşlarının düşürülmesi için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddia edilen Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği tarafından atanan kayyumlar, maaşlarının düşürülmesi talebinde bulundu.
 
Alınan bilgiye göre, kayyum heyetinde yer alan iş adamı İmran Okumuş, avukat Sezai Çiçek, bilişim uzmanı Hüseyin Yaşar, maliyeci Aytekin Karahan, basın ve halkla ilişkiler uzmanı Ertuğrul Erdoğan, vakıf ve dernek uzmanı İsmail Gülen ile vergi denetçisi Levent Küçük, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak, maaşlarının düşürülmesini talep etti. 
 
Kayyumların göreve başlamasının ardından, yüksek maaş aldıklarına yönelik iddialar gündeme gelmişti.
 

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...