Twitter'daki mesaj acil iniş yaptırdı

Twitter'daki mesaj acil iniş yaptırdı

GÜNDEM Haberleri

New York JFK Havalimanı'ndan İstanbul'a gitmek için kalkan Airbus A330 tipi yolcu uçağa kalkıştan kısa süre sonra bomba ihbarı yapıldı

Sivil havacılık kuralları gereği yön değiştiren uçak, Kanada'nın Halifax kentindeki Stanfield Uluslararası Havalimanı'na yöneldi. Yerel saatle 00.53'te havalimanına inen THY uçağı için yoğun güvenlik ve ilk yardım önlemleri alındı. 256 yolcu ve mürettebat polis gözetimi altında uçaktan çıkarıldı. Aramalarda patlayıcı izine rastlanmayınca uçağın temiz olduğu ekibe bildirildi. Uçak, 4 saat sonra İstanbul'a hareket etti. Uçaktaki yolculardan Figen İnal çok korktuklarını belirterek "Pilot teknik arıza olduğunu söyledi. Bomba ihbarını uçaktan indirildikten sonra öğrendik" dedi. Öte yandan bomba ihbarının Twitter üzerinden bir kullanıcının 'Kuffar be ready for #prayforturkey Turkish Airlines flight #2 has a bomb on it" (Kafirler Türkiye için dua etmeye hazır olun. Türk Hava Yolları'nın 2 nolu seferinde bomba var) yazılı mesajı üzerine yapıldığı ortaya çıktı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...