Diyarbakır Valiliği'nden son dakika açıklaması!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyarbakır Valiliği'nden son dakika açıklaması!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır Valiliği, bugün 3 polisin yaralandığı, 1 teröristin de etkisiz hale getirildiği saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, terör örgütü mensuplarınca resmi ekip aracına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği anımsatılarak, “Çalıntı araç ile saldırı yapan teröristler seyir halindeki resmi polis ekip aracına silahlı saldırıda bulunmuş, polislerimizin hemen karşılık vermesi sonucu karşılıklı çatışma yaşanmıştır. Ekip aracına yönelik yapılan saldırıda ekip aracı içerisinde bulunan 3 polis memuru yaralanmış ve yaralı polisler en yakın hastanelere sevk edilmiştir. Olay yerine yakın bir alanda çatışmada kullanılan çalıntı araç, içerisinde etkisiz hale getirilmiş bir bölücü terör örgütü mensubu ile birlikte terk edilmiş vaziyette bulunmuştur. Olay sonrasında çevrede yapılan incelemelerde bir adet uzun namlulu silah ve 2 adet tabanca ele geçirilmiştir” denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...