Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öncekiler gibi sen de gideceksin

Düzenleyen:
Öncekiler  gibi sen de  gideceksin

GÜNDEM Haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları İzleme ve Denetim Daire Başkanı Yusuf Okumuş’u tehdit ettiği iddia edilen dershane yöneticileri hakkında dava açıldı.

 Ebru Karatosun ANKARA
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları İzleme ve Denetim Daire Başkanı Yusuf Okumuş’u tehdit ettiği iddia edilen dershane yöneticileri hakkında dava açıldı. Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, Yusuf Okumuş müşteki olarak yer aldı. İddianamede, paralel yapıya mensup dershanelerden iki yönetici B.G. ve O.Ç’nin Yusuf Okumuş’u ziyaretleri sırasında “Bizi niye kabul etmiyorsunuz, yazılarımızı neden imzalamıyorsunuz’, “Sizden öncekiler nasıl buradan kalkıp gittiyse siz de gideceksiniz” diyerek tehdit ettikleri öne sürüldü. Tartışma sonunda B.G. ve O.Ç.’nin hakaret etmeye başladığı belirtilen iddianamede, söz konusu kişilerin güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldığı ifade edildi. İki şüpheli hakkında silahlı terör örgütüne üye olma, tehdit ve hakaret suçundan ayrı ayrı 11 yıldan 29 yıla kadar ceza talep edildi. Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) en önemli insan ve para kaynağının dershaneler olduğu vurgulanan iddianamede, “Örgüt, yasanın yürürlülüğe girmesiyle tüm dershanelerini özel okula dönüştürmek için kamu görevlileri üzerinde baskı kurmuştur” denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...