Kadın teröristin vurulma anı kameralara böyle yansıdı!

Düzenleyen:
Kadın teröristin vurulma anı kameralara böyle yansıdı!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın sokağa çıkma yasağı ilan edilen Sur ilçesinin Dağkapı girişinde kurulan polis kontrol noktasına saldıran bir kadın terörist etkisiz hale getirildi. O anlar kameralara böyle yansıdı...

Diyarbakır’ın sokağa çıkma yasağı ilan edilen Sur ilçesinin Dağkapı girişinde kurulan polis kontrol noktasına saldıran bir kadın terörist etkisiz hale getirildi. Çatışmada, 1 polis memuru da yaralanırken, kadın bir polis giydiği çelik yelek sayesinde kurtuldu. Kadın teröristin öldürülme anı ve çatışma anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgilere göre, olay, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesinin Dağkapı girişinde meydana geldi. Burada, bir kadın terörist, oluşturulan kontrol noktasındaki polislere silahlı saldırıda bulundu. Bunun üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, 1 terörist öldürüldü, 1 polis yaralandı. 1 kadın polis ise giydiği çelik yelek sayesinde yara almadan kurtuldu. Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Bugün günü saat 13.00 sularında Sur İlçesi Dağkapı meydanında, Sur İlçesinde uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle oluşturulmuş kontrol noktasında bulunan görevli polis memurlarına yönelik bir kadın bölücü terör örgütü mensubu tarafından silahlı saldırı düzenlenmiştir. Saldırıda bir kadın polisimiz giydiği çelik yelek sayesinde yara almadan kurtulmuş, 1 polis memuru sırtından yaralanmıştır. Kadın bölücü terör örgütü mensubunun diğer polis memurlarına yönelmesi üzerine olay yerinde bulunan polisler tarafından etkisiz hale getirilmiştir” denildi.  BEKİR ÇETİNKAYA - MEHMET PİŞKİN / İHA

- Kadın polis çelik yelek sayesinde kurtuldu
Valilikten yapılan açıklamada, ilçede uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle oluşturulan kontrol noktasında bulunan polis memurlarına saat 13.00 sıralarında terör örgütü mensubu bir kadın tarafından silahlı saldırı düzenlendiği anımsatıldı.
"Saldırıdan bir kadın polis üzerindeki çelik yelek sayesinde yara almadan kurtuldu, 1 polis memuru ise sırtından yaralandı. Terörist diğer polis memurlarına yönelmesi üzerine olay yerindeki güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verilen açıklamada, olayla ilgili başlatılan detaylı incelemenin sürdüğü kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...