Yeni dönemde Meleler devrede

Düzenleyen:
Yeni dönemde Meleler devrede

GÜNDEM Haberleri

AK Parti yönetimi, 7 Haziran seçimlerinden sonra başlattığı saldırılar nedeniyle ‘buzdolabına’ kaldırılan milli birlik ve kardeşlik sürecini Kürt vatandaşları muhatap alarak sürdürmek için düğmeye basıyor.

Yücel Kayaoğlu ANKARA - Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ün başkanlığını yapacağı bir heyet, ocak ayından itibaren bölgede STK’lar, kanaat önderleri ve Melelerle bir araya gelecek. Bu toplantılarda, vatandaşların talepleri tespit edilecek. Bu tespitler bir rapor haline getirilerek hükümete sunulacak. Vatandaşlardan gelecek talepler ise, vatandaş ile hükümet arasında bir anlamda köprü görevi üstelenecek Meleler ve kanaat önderleri tarafından hükümete iletilecek. Parti kurmayları, “Amacımız, hem vatandaşla hükümet arasında köprü olacak bu kesimlerle hem de direk olarak Kürt vatandaşları muhatap alıp yola devam etmek” dedi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...