Erdoğan Aşkabat’ta Navaz Şerif’i kabul etti

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Erdoğan Aşkabat’ta Navaz Şerif’i kabul etti

GÜNDEM Haberleri  / iha

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan’daki temasları kapsamında Pakistan Başbakanı Nevaz Şerif’i de kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan’ın tarafsızlığının 20. yıldönümü vesilesiyle Aşkabat’ta düzenlenen Tarafsızlık Konferansı sırasında, katılımcıların bazılarıyla ikili temaslar yapma imkanı da buldu. Konferansa katılan Erdoğan, konferans sonrasında ise Oğuzkent Oteli’nde Pakistan Başbakanı Navaz Şerif’i de kabul etti. Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Navaz Şerif görüşmeye geçmeden ayaküstü kısa bir süre sohbet etti. Görüşmede iki ülke ilişkilerinin yanı sıra bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...