İşte devlet kararlılığı

Düzenleyen:
İşte devlet kararlılığı

GÜNDEM Haberleri

Tam kadro Şırnak’a giden komutanlar şehide dua etti, Mehmetçiğe de operasyon morali verdi...

Şırnak’ın sokağa çıkma yasağı bulunan Cizre ve Silopi ilçelerinde, güvenlik güçleri hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen ve 10 bin güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonlar devam ederken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar dün Şırnak’a geldi. Kuvvet komutanlarıyla birlikte helikopterle Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na inen Org. Akar, PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlar hakkında brifing aldı. Harekâtı yerinde inceleyen Genelkurmay Başkanı Akar ile beraberinde kuvvet komutanları ve Jandarma Genel Komutanı, Cizre ve Silopi ilçelerinde operasyon icra eden güvenlik güçlerine denetlemede bulundu. Komuta kademesi, Şırnak’taki operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serkan Has için tümende düzenlenen törene katıldı. Burada şehit için dua eden komutanlar daha sonra karargâha geçti.
Genelkurmay’dan yapılan açıklamada, bölgede yürütülen operasyonların, Türk Silahlı Kuvvetleri, jandarma ve emniyet mensuplarının büyük kahramanlık ve fedakârlık içeren gayretleriyle kamu güvenliği tesis edilinceye kadar azim ve kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi. 15 Aralık’ta tüm güvenlik güçlerinin katılımıyla müşterek bir harekâtın başlatıldığı hatırlatılan açıklamada, “Operasyon icrası esnasında öncelik, güvenlik güçlerimizin ve bölgede yaşayan sivil halkın can güvenliğinin sağlanmasıdır” denildi.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HAS  SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Şırnak’ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serkan Has’ın cenazesi, memleketi Osmaniye’de toprağa verildi. Tören sırasında anne Şerife, Has’ın Osmaniye Şehitliği’ne getirilen tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...