Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uzman Çavuş gözyaşlarıyla uğurlandı

Düzenleyen:
Uzman Çavuş gözyaşlarıyla uğurlandı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 3 aylık evli Jandarma Komando Uzman Çavuş Erdoğan Kaya (24), memleketi Manisa’da son yolculuğuna uğurlandı.

Ailesinin üç çocuğundan biri olan şehit uzman için Saruhanlı İlçesi Dilek mahallesindeki cem evinde cenaze töreni düzenlendi. Şehit Kaya’nın babası Tuncay Kaya’nın oldukça bitkin olduğu dikkat çekti. Ayakta durmakta güçlük çeken baba Tuncay Kaya’yı şehidin gazi olan amcası Adnan Kaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ve milletvekilleri sakinleştirmeye çalıştı. Şehidin akrabaları ise tabuta sarılıp gözyaşı dökerken sinir krizleri geçirdi. Şehidin resmini öpen yakınları “Erdoğan gitme” diyerek feryat etti. Cenaze marşı eşliğinde cenaze aracına kadar askerlerin omuzlarında götürülen Kaya, Dilek Mahallesi Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla defnedildi. Öte yandan şehit Kaya’nın cenaze töreni öncesinde şehidin yakınları ve 2 bin kişilik grup, yürüyüş ve sloganlarla terör örgütü PKK’yı protesto etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...