Sur'da 4 terörist daha öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Sur'da 4 terörist daha öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda 4 terörist daha öldürüldü, 26 gündür süren operasyonlarda öldürülen terörist sayısı 56'ya ulaştı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonlarda 4 terörist daha etkisiz hale getirildi. Sur'da 28 Kasım'da Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği, polis memurları Ahmet Çiftaslan ve Adem Erdur'un şehit olduğu saldırının ardından başlatılan operasyonlar devam ediyor. Sokağa çıkma yasağı uygulamasının sürdüğü Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde yoğunlaşan ve jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyonlarda 4 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece 26 gündür süren operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 56'ya ulaştı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...