HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türk 'Hacker'lardan darbe üstüne darbe!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Türk 'Hacker'lardan darbe üstüne darbe!
Hacker, Türk Hacker, Rus Siteleri, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Rusya'nın siber saldırılarına misilleme yapan Türk Hack Team üyesi hackerlar, Rusya, İran ve Suriye lokasyonlu 2 bin 24 internet sitesi ile 2 bin Rus vatandaşının bilgilerini ele geçirdi.

Rusya'nın siber saldırılarına misilleme yapan Türk Hack Team üyesi hackerlar, Rusya, İran ve Suriye lokasyonlu 2 bin 24 internet sitesi ile 2 bin Rus vatandaşının bilgilerini ele geçirdi. Siber savaşçılar, ele geçirdikleri internet sitelerinin anasayfasına Türk Bayrağı ile Bayırbucak Türkmen Bayrağı yerleştirip, Putin'e meydan okudu. 
Rusya’nın, Türkiye sunucularına yaptığı siber saldırıya misilleme yapan Türk Hack Team üyesi hackerlar, dün gece yaptıkları siber operasyonda Rusya, Suriye ve İran lokasyonlu 2 bin 24 internet sitesini ele geçirdi. Hackerların, ayrıca data merkezlerine yaptıkları saldırılarda 2 bin Rus vatandaşının kişisel bilgilerini de ele geçirdiği belirtildi. 
Türk 'Hacker'lardan darbe üstüne darbe!
Siber savaşçılar, ele geçirdikleri internet sitelerinin anasayfasına Türkiye ve Bayırbucak Türkmen bayraklarını yerleştirip, İngilizce olarak şu mesajı verdi: 
“Putin, uçak krizini bilerek ve isteyerek planladın ve vatandaşını ölüme ittin. Bu senin bir hain olmana neden oldu. Şimdi de Rus halkını kandırıp vatandaşlarının milliyetçi duygularını kullanıyorsun. Rus halkı onurlu bir halktır ve senin palavraların er ya da geç açığa çıkacaktır. O gün geldiğinde Rus halkı o koltuktan seni söküp atacaktır." 
Hackerlar, Rusya’nın saldırılarının devam etmesi halinde kendilerinin de şiddetli bir şekilde karşılık vereceklerini bildirdi. Siber savaşçılar, ele geçirdikleri web sitelerini zone-h.org üzerinden tescillediklerini duyurdu. 

Rus web siteleri artık mehter marşıyla açılıyor
Türk hacker Skorsky ve ekibi, Türkiye’ye yönelik siber saldırılara anında karşılık verdi. Aralarında devlet kurumlarının da bulunduğu Rus sitelerine tarihin en büyük saldırısını gerçekleştiren Skorsky, “sputniknews.com, sputniknews.ru adreslerini, ardından da gov.ru uzantılı siteleri çökerttik. Defalarca erişime kapattık. Mail yazışmalarını ele geçirdik. Siteler DDOS saldırıları ile çökertilmiştir. Aynı zamanda Rus ulusal güvenlik merkezi sitesini, savunma bakanlığı ile Rus istihbarat merkezinin sitelerine saldırı yaptık. Bazılarına index attık, mehter marşları ile açılıyor” dedi. Saldırıların kesintisiz sürdüğünü ifade eden Türk hacker, “Biz işgal değil, fetih yapıyoruz. Onlar gibi halkı mağdur edecek saldırılar yapmıyoruz. Bankalar, hastaneler, vakıflar gibi siteler hedefimizde değil” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...