Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nevşin Mengü'ye tokat gibi cevap

Düzenleyen:
Nevşin Mengü'ye tokat gibi cevap

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank'tan geldi, Nevşin Mengü'ye tokat gibi cevap geldi.

Türkiye ve Suudi Arabistan'ın desteğiyle Gaziantep'te Türkçe-Arapça eğitim verecek bir üniversitenin kurulması önerisi ile ilgili Nevşin Mengü'nün sosyal medyadan yaptığı yoruma Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank yanıt verdi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, geçen haftaki İran ziyaretinin ardından Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da temaslarda bulundu.Görmez, Riyad'da dün Suudi Arabistan İslam İşleri, Evkaf, Tebliğ ve İrşat Bakanı Dr. Salih Bin Abdülaziz'i ziyaret etti.

Görmez, Suudi Bakan Abdülaziz'e, Türkiye'de bulunan Suriyeli mültecilerin çocuklarının eğitimi için Gaziantep'te Türkçe-Arapça eğitim verecek bir üniversitenin kurulması önerisinde bulundu. "Suudi Arabistan'dan "eğitim" konusunda yardım istemişiz! Yorum yok!" diye yazan CNN Türk Ana Haber sunucusu Nevşin Mengü'ye yanıt Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank'tan geldi.

VARANK'TAN MENGÜ'YE YANIT: ÇİN'LE Mİ İŞBİRLİĞİ YAPACAKTI?

Nevşin Mengü'ye cevap yazan Mustafa Varank, "İş birliği önermek, ortak üniversite kurmak "yardım istemek" değildir. "Yorum yapmadan" önce haberi tam okuyun bari. Türkçe-Arapça eğitim verecek özellikle Suriyeli sığınmacılara dönük bir üniversite için kiminle işbirliği yapılsın? Çinle mi?" ifadelerini kullandı. 

Nevşin Mengü'ye tokat gibi cevap

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...