Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSK: Yine bomba yağdırdı!

Düzenleyen:
TSK: Yine bomba yağdırdı!

GÜNDEM Haberleri

Suriye’de, IŞİD ile muhalifler arasında çatışmalar aralıklarla sürerken, IŞİD tarafından atılan havan topunun Türkiye sınırında boş araziye düşmesi üzerine, angajman kuralları çerçevesinde bugün de fırtına obüs toplarıyla IŞİD mevzileri vuruldu.

Dün akşam saatlerinde Suriye tarafında IŞİD ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) arasında çatışmaların sürdüğü sırada IŞİD tarafından atılan havan topu, Kilis sınırında boş araziye düştü. Angajman kuralları çerçevesinde Elbeyli ilçesine bağlı Dağ Hudut Karakolu’nda hazır bekleyen fırtına obüsleri ve ateş destek vasıtalarıyla, Suriye’deki IŞİD mevzileri ateş altına alınmıştı. Bugün sabah saatlerinde de fırtına obüs toplarıyla IŞİD mevzileri vuruldu. IŞİD ile muhalifler arasında Kilis’in Yavuzlu köyünün karşısında bulunan Suriye'nin Harceli, Karaköprü ve Düden köylerinde IŞİD militanları ile muhalifler arasında çatışmalar aralıklarla sürerken, patlama sesleri sınır köylerinden duyuluyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...