Patlama sonrası Çankaya'da güvenlik toplantısı

Düzenleyen:
Patlama sonrası Çankaya'da güvenlik toplantısı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Sultanahmet'te bu sabah saatlerinde meydana gelen patlama sonrası İçişleri Bakanı Efkan Ala Başbakanlık Konutu'na geldi.

Başabakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan Sultanahmet'teki patlama ile ilgili bilgi alırken,  Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde  bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
Çankaya Köşkü'nde, basına kapalı gerçekleştirilen toplantı 1 saat sürdü.
Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Ali Sarıkaya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Haluk Dursun katıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...