Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Patlama sonrası Çankaya'da güvenlik toplantısı

Patlama sonrası Çankaya'da güvenlik toplantısı
Fotoğraf Başlığı Patlama sonrasi Çankaya'da güvenlik toplantisi

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Kaydet
a- | +A

Sultanahmet'te bu sabah saatlerinde meydana gelen patlama sonrası İçişleri Bakanı Efkan Ala Başbakanlık Konutu'na geldi.

Başabakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan Sultanahmet'teki patlama ile ilgili bilgi alırken, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde bir güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
Çankaya Köşkü'nde, basına kapalı gerçekleştirilen toplantı 1 saat sürdü.
Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Ali Sarıkaya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Haluk Dursun katıldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.