Kılıçdaroğlu’ndan Beyazıt Öztürk’e: 'Sen de yürek yok mu?'

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu’ndan Beyazıt Öztürk’e: 'Sen de yürek yok mu?'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) partisinin grup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Program sunucu Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesiyle ilgili olarak “Vay efendim sen nasıl çocuklar ölmesin dersin? Özür üzerine özür. Programı yapan arkadaş da sanatçı arkadaş da özür diliyor.. Kardeşim neden özür diliyorsun sen? Yürek yok mu sende? Cesaret yok mu?" dedi.
Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'a bağlanan ve kendisini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik'in "Çocuklar ölmesin" dediğini belirten Kılıçdaroğlu, program sunucu Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesiyle ilgili olarak "Vay efendim sen nasıl çocuklar ölmesin dersin? Özür üzerine özür. Programı yapan arkadaş da sanatçı arkadaş da özür diliyor...

"CESARETİN YOK MU SENİN"

Kardeşim neden özür diliyorsun sen? Yürek yok mu sende? Cesaret yok mu? Ne özürü diliyorsun? Kimi üzersin sen, ancak üzsen üzsen çocuk katillerini üzersin sen başka kimi üzeceksin? Ben merak ediyorum. Bu sanatçı arkadaşımızın üzerine gidenler, gitsinler annelerine bir sorsunlar, 'anne benim önemim nedir senin güzünde' desinler. Bir evladın önemi nedir annenin gözünde, bir sorsunlar. Bir sorsunlar bakalım. Sen kalkıyorsun bunu acımasız bir propaganda aleti olarak kullanıyorsun. Bir de savcı soruşturma açıyor terör örgütü propagandası yapmaktan" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...