2 fedakârlığa Başbakan’dan tebrik

Düzenleyen:
2 fedakârlığa Başbakan’dan tebrik

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün açtığı telefonlarla yüreklere dokundu.

Davutoğlu, ilk olarak Diyarbakır Çınar'da şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi'nin babası Ali İhsan Çiftçi ile Siirt'teki çatışmada şehit olan başpolis memuru Yalçın Yamaner'in eşi Hacer Yamaner'i telefonla arayarak taziyelerini bildirdi. Davutoğlu, dün ayrıca Muş'ta kar sebebiyle okula gelemeyen öğrencileri, yolları açarak okula taşıyan öğretmen Cengiz Sur'u arayarak tebrik etti.

RÜYASINDA GÖRMÜŞ
Başbakanlık kaynakları, öğretmen Cengiz Sur'un da Başbakan Davutoğlu'nun kendisini arayacağını rüyasında gördüğünü ve günlerdir "0312" ile başlayan her telefonu "Sayın Başbakan arıyor" diye düşünerek açtığını söylediği belirtildi. Sur'un, vatana, milletine bağlı insanlar yetiştirmek için kendisi de bir öğretmen olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu örnek aldığını ifade ettiği aktarıldı. Başbakan Davutoğlu, Gaziantep'te evini açtığı 8 nüfuslu Suriyeli aileye bakan Şerif Dağdelen'i de telefonla arayarak tebrik etti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...