İnsanlık yine kıyıya vurdu

Düzenleyen:
İnsanlık yine kıyıya vurdu

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir’in, Sarımsaklı ve Tuzla mevkilerinde iki göçmen cesedi kıyıya vurdu.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi açıklarında 5 Ocak günü batan ve 30 göçmenin ölümüne sebep olan bot kazasında kayıp olduk düşünülen 2 kişinin cesedi, kıyıda yürüyen vatandaşlara tarafından bulundu. İki erkek cesedi jandarma tarafından Ayvalık Devlet Hastanesi morguna, daha sonra da otopsilerinin yapılması için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Bu gün öğlen Sarımsaklı sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar deniz kenarında iki ceset olduğunu ihbar etti. Bunun üzerine bölgeye jandarma ekiplerini yönlendirdik. İlk tespitlere göre tanınmayacak bir şekilde sahile vuran iki cesedin daha önce meydana gelen bot kazasında kaybolan göçmenlere ait olduğu ihtimali üzerinde duruyoruz. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...