Kalbimize gömdük

Düzenleyen:
Kalbimize gömdük

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ta, PKK’nın hain saldırısında şehit olan evli ve 1 çocuk babası polis memuru Mustafa Yaşar’ın (36) cenazesi memleketi Çorum’un Ortaköy ilçesinde defnedildi.

Törende şehidin kız kardeşi Elif, anne Adalet Yaşar ve eşi Rüveyda Yaşar ayakta durmakta güçlük çekti. Bu arada Cizre’de önceki gün PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekât polisi Ömür Erbay’ın (29) cenazesi memleketi Bayburt’a getirildi. 6 aylık bebeği bulunan Erbay’ın, 2 ay önce Şırnak’ta geçici olarak görevlendirildiği öğrenildi. Gözyaşı döken şehidin babası Turgut, annesi Neşe ile kız kardeşi Zümran Erbay güçlükle teskin edildi. Şehit polis Ömür Erbay, bugün memleketi Bayburt’ta aile kabristanlığında ebediyete uğurlanacak. 
SUR’DA 1 ASKER ŞEHİT
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yürütülen operasyonlar sırasında, dün akşam PKK’lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, 2 asker yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı askerlerden biri, yapılan müdahaleye rağmen şehit oldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...