Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, Koç'un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Erdoğan, Koç'un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Mustafa Koç'un vefatına ilişkin, "Ülkemize yaptığı katkıların hayırla yad edileceğine inandığım merhum Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve iş dünyamıza başsağlığı diliyorum" açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Türkiye'de sanayinin ve ticaretin gelişmesinde önemli katkıları olan Koç Holding'in kıymetli Yönetim Kurulu Başkanı, ekonomi dünyasının seçkin ismi Sayın Mustafa Koç'un vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Ülkemize yaptığı katkıların hayırla yad edileceğine inandığım merhum Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve iş dünyamıza başsağlığı diliyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...