CHP Genel Sekreteri Sındır görevi devraldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
CHP Genel Sekreteri Sındır görevi devraldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

CHP Genel Sekreteri Sındır, görevi İstanbul Milletvekili Tekin'den devraldı.

CHP'de 35. Olağan Kurultay sonrası oluşan yeni yönetim görevine başladı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Genel Sekreter olarak atanan Kamil Okyay Sındır da görevi Gürsel Tekin'den devraldı.  Sındır'a yeni görevinde başarılar dileyen Tekin, CHP'de bütün koltukların çok anlamlı olduğunu söyledi. Genel sekreterlik koltuğunun aynı zamanda partinin vicdanı olduğunu belirten Tekin, "Bu görev partinin hafızasıdır, ben bu vicdanı temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Ben sizi belediye başkanlığı döneminizden tanıyorum, aynı başarıyı buraya taşıyacağınıza inancım var. Başarılar diliyorum, Allah utandırmasın" dedi. 

Tekin, ihtiyaç duyması halinde Sındır'a her türlü katkıyı sunmaya hazır olduğunu da bildirdi. Sındır da Tekin'in çok önemli bir görevi layıkıyla yerine getirdiğini vurgulayarak, "Partimizi asırlık bir parti yapan aslında sizin gibi değerlerin bu partide görev almış olmasıdır. Bizler de sizlerin yükselttiği bu çıtayı daha yukarıya taşımak, partimizi iktidara taşımak, cumhuriyetimizin bekası için çalışacağız. Görevler devredilir ama partiye ve ülkeye olan sevda bitmez" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...