İpek Medya Grubuna bağlı gazete ve TV'ler kapatıldı

Düzenleyen:
İpek Medya Grubuna bağlı gazete ve TV'ler kapatıldı

GÜNDEM Haberleri

Paralel Yapı'ya mali kaynak sağladığı için kayyum atanan, Kanaltürk, Bugün TV, Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi ve Kanaltürk Radyo'yu barındıran medya grubu bugün itibarıyla faaliyetlerine son verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından kayyum atanan Koza İpek Holding'e bağlı medya organları kapatıldı. Kayyum tarafından kapatılma sebebi olarak ise 'zarar durumu' gösterildi.

TÜM MEDYA KURULUŞLARI KAPATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, Koza İpek Holding'e kayyum atamıştı. Holdinge bağlı bulunan Bugün Gazetesi, Millet Gazetesi, Bugün TV ile Kanaltürk TV ise bugün itibariyle kapatıldı.

GEREKÇE ZARAR ETMELERİ

Kayyum tarafından çalışanlara gönderilen yazıda, işletmenin ve iş yerinin içinde bulunduğu zarar durumu nedeniyle faaliyetlerine son verildiği bildirildi. Yazıda ayrıca tüm personelin iş akdinin feshedildiği belirtildi.

KAYYUMDAN TAZMİNAT GARANTİSİ

Grup çalışanları şu anda eşyalarını topluyor. Çalışanlara kayyum yönetimindeki gruptan tazminatların hesaplara yatırılacağı garantisi verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...