Adnan Çimen ihraç edildi

Düzenleyen:
Adnan Çimen ihraç edildi

GÜNDEM Haberleri

Hakimler ve Savcılar Yüksel Kurulu (HSYK) 2. Dairesi, Hanefi Avcı’ya ‘Devrimci Karargah Terör Örgütü’ soruşturmasında yasa dışı dinleme yaptığı gerekçesiyle Adnan Çimen’in ihraç edilmesine, sosyal medya üzerinden HSYK’yı eleştirdiği gerekçesiyle Şanlıurfa Hakimi Kemal Karanfil’in de açığa alınmasına karar verdi.

Ebru Karatosun Ankara
Hakimler ve Savcılar Yüksel Kurulu (HSYK) 2. Dairesi, Hanefi Avcı’ya ‘Devrimci Karargah Terör Örgütü’ soruşturmasında yasa dışı dinleme yaptığı gerekçesiyle Adnan Çimen’in ihraç edilmesine, sosyal medya üzerinden HSYK’yı eleştirdiği gerekçesiyle Şanlıurfa Hakimi Kemal Karanfil’in de açığa alınmasına karar verdi. Çimen, Selam-Tevhid dosyası kapsamında HSYK tarafından yürütülen soruşturma kapsamında açıkta bulunuyordu. Çimen, hakkında kovuşturma kararı da verilmesi sebebiyle dava açılacak ve yargılanacak.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...