Zaman Gazetesi'nde ilk hamle, Bilici ve Keneş görevden alındı

Düzenleyen:
Zaman Gazetesi'nde ilk hamle, Bilici ve Keneş görevden alındı

GÜNDEM Haberleri

Feza Gazetecilik A.Ş.’ye atanan kayyum, Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici ile yazarlık yapan Today’s Zaman eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş’in işine son verdi.

Dün öğle saatlerinde Yenibosna’daki gazete binasına gelen Bilici ve Keneş, alkışlar eşliğinde araçlarına binerek uzaklaştılar. Bu arada binanın önündeki caddede dün de toplanan kalabalık, gazeteye kayyum atanmasını protesto etti. Türkçe ve İngilizce dövizler açan protestoculara, dağılmamakta ısrar edince polis tarafından müdahalede bulunuldu. Bazı kişiler sıkılan gazdan etkilendi. TOMA ve polis araçları, bina girişinde barikat kurdu. Çalışanlar, kimlik kontrolünden sonra içeri alındı. İstanbul 6. Sulh Ceza Hâkimliği, başsavcılığın talebi üzerine, Feza Gazetecilik’e, Paralel Devlet Yapılanması’nın terör faaliyetlerine destek verdiği gerekçesiyle kayyum atamıştı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...