3'üncü köprüye karşı çıkanların hayalleri suya düştü

Düzenleyen:
3'üncü köprüye karşı çıkanların hayalleri suya düştü

GÜNDEM Haberleri

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son tabliye de yerleştirildi. İstanbul'un iki yakasını üçüncü kez birleştiren köprünün yapımına bazıları karşı çıkmış ve bazı medya organları haberi "3'üncü köprü artık 2 beton kuleden ibaret" başlığıyla vermişti.

İstanbul'un iki yakasını üçüncü kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona gelindi. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı törenle, köprünün son tabliyesi yerleştirildi. Köprünün inşaatının durmasını isteyen birtakım medya kuruluşları ve yapılanmalar, mahkemenin aldığı kararı adeta kutlamıştı. Sözcü ve Doğan Haber Ajansı da haberi, "3'üncü köprü artık 2 beton kuleden ibaret" başlığıyla vermiş ve çok tepki almıştı. Ancak bütün karşı çıkmalara rağmen 3. köprü, dünyanın en hızlı bitirilen köprüsü oldu. 
3'üncü köprüye karşı çıkanların hayalleri suya düştü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...