PKK, Dağlıca'ya saldırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
PKK, Dağlıca'ya saldırdı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hakkari Dağlıca bölgesindeki askeri birliğe bir grup PKK'lı saldırı girişiminde bulundu.

Dağlıca bölgesindeki askeri birliklere saldıran bölücü terör örgütü mensupları ile çatışma yaşandı.Bölgedeki askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, yoğun sisten yararlanan bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Dağlıca bölgesindeki askeri birliklere sabah saat 08.00 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik güçleri anında teröristlere karşılık verirken, çıkan çatışma sonrası teröristler kaçtı.

Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemede kaçan teröristlerin geride çok sayıda mühimmat bıraktığı görüldü. Teröristlerin bazılarının da yaralandığı tespit edildi. Güvenlik güçlerinin çatışmada şehit ya da yaralı vermediği öğrenildi.

Bölgede taarruz helikopterleri ile arama yapılırken, ayrıca Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı uçaklar tarafından hava harekatı düzenlendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...